Pagina's

woensdag 18 februari 2015

Swapperdeflap (2)

Zoals het gaat bij swapjes maakte ik ook wat voor iemand anders. Deze mevrouw haakt heel erg graag, dus dacht ik ik maak een haakpakket ipv een valentijnspakket. Ik gebruikte het patroon van het tipsy toilettasje uit Zo Geknipt 2 waar ze haar haakwerk waar ze op dat moment mee bezig is in kan stoppen.
Met paspelband en een schuine rits. Leuk model om te maken.

Ook maakte ik een haaknaaldenmapje naar mijn eigen idee. Schaartje en een naaldje erbij om het geheel aan te kleden.


En zo kan je hem makkelijk dicht knopen. Het uiteindelijke pakketje zie je hier onder staan.

Ik deed er nog een pak gevulde koeken bij, want wat lekkers voor bij de koffie dat hoort wel een beetje erbij.


zaterdag 14 februari 2015

Swapperdeflap

Ik had weer een keertje meegedaan aan een swap. Vandaag mocht ik het doosje open maken met al de kadootjes. En hier zie je wat voor moois ik allemaal kreeg. Wat een verwennerij hè

woensdag 11 februari 2015

Kussentje

Een tijdje geleden nam ik deze leuke kleine katoentjes mee bij de Action. Ik dacht die zijn leuk om granny's mee te maken.
Zo gezegd zo gedaan, dus ik haakte in een bepaalde volgorde de granny's. Met de zwart haakte ik alles aan elkaar vast.
En zo kwam er voorzichtig aan een vierkant tevoorschijn.  
Ik naaide hem op een stuk grijze stof, aan de randjes kwam paspel, en aan de achterkant een verborgen rits. En zo kwam er een prachtig kussen op de bank.
Gaaf he, en zie hier de achterkant. Die rits heb ik voor het eerst zo gedaan en zit er helemaal top in. Best trots op het resultaat.

De afgelopen tijd is het hier wat stil geweest op mijn blogje. Het ging allemaal even niet zo lekker thuis. Maar de komende tijd ga ik veel Ufo's afmaken, oftewel UnFinished Objects. Dus wordt het hier ook weer lekker druk met projectjes.